Здравейте колеги от скоро сам притежател на една 166 JTD ще се радвам да посетя някоя среща .Но като за начало имам проблем с радиото всеки път когато го пускам тръгва заглъхва за 5 секунди след това пак тръгва и пак заглъхва и така 5 пъти. Ще се радвам някой да помогне също така искам да го сваля но не знам как за да го направя да може да се пуска без да слагам ключа .Четох и темата за телевизия и сам много навит, но всичко по реда си.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BODZOO Покажи съобщениебушона го оправих но прекъсването си го има и е се така дразнещо
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
значи при пусната касетка пак заглъхва даже и касетката спира след това пак се пуска , махнал сам всички горепосочени настройки.
мисълта ми е че спира всякакви действия по него като заглъхне като отглъхне тръгва докато пак не заглъхне
и така 5 пъти май ще трябва да си търся друг ICS.
не сам търсил и за това се извинявам за въпроса а имали снимки как се маха ICS. или някои ако може да обясни ще сам благодарен многоAlfa romeo 2.4 JTD 140 +++
Comment
-
Първоначално публикувано от BODZOO Покажи съобщениезначи при пусната касетка пак заглъхва даже и касетката спира след това пак се пуска , махнал сам всички горепосочени настройки.
мисълта ми е че спира всякакви действия по него като заглъхне като отглъхне тръгва докато пак не заглъхне
и така 5 пъти май ще трябва да си търся друг ICS.
не сам търсил и за това се извинявам за въпроса а имали снимки как се маха ICS. или някои ако може да обясни ще сам благодарен много
може пък да има нещо което не прави добър контактНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Демонтиране на ICS
Когато демонтираш ICS - а, премери захранващото напрежение в означените точки и следи затова дали в момент в който глъхне напрежението не кляка.
Обърни особено внимание на +12V на пинове 4, 13 и 26 от буксите. Ако там захранването не е наред, редиото няма да се пуска, когато колата не е на контакт и ще глъхне както наблюдаваш.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:30.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment